Sortida en catamarà amb CatAventure (Cambrils – Tarragona)

Si esteu per la Costa Daurada i voleu passar unes hores al mar, a Cambrils podeu trobar CatAventure, una empresa que ofereix varis tipus d’excursions per passar des d’una hora fins a varies en catamarà. Les excursions les podeu contractar directament a les casetes que hi ha al Port, on hi ha els monuments de les Sirenes.

Allà mateix s’agafa el catamarà. L’excursió que realitzem es la de les 3 hores on inclou la passejada, la barbacoa i la beguda.

 

G

 

Una vegada a bord, el personal ja està preparat i nosaltres ens instal·lem en la xarxa davantera del catamarà.

23

 

H

 

Quina emoció de sortir al mar…. Durant el trajecte, ens creuem amb d’altres tipus de vaixell: uns de ràpids, d’altres de grans, motos aquàtiques… En fi, una varietat que sorpren als petits!

 

A mida que el catamarà es va endinsant al mar, el personal comença a preparar la barbacoa que menjarem una vegada arribem al punt d’anclatge. Mentre esperem, podem prendre begudes ben refrescants.

27

 

Definitivament, la barbacoa està boníssima!! I si no, que li demanin a ella…

C

 

Al catamarà tot ho tenen ben preparat i endreçat.

B

 

Arriba el gran moment: prendre un bany en “alta mar”. Quan es la primera vegada, quina emoció banyar-se tan endins! Primer ens preparem posant-nos els xalecos. Així tots estem més tranquils. I llavors comencem a baixar les escales… fins a l’aigua.

E

Després d’haver fet el primer bany, la més atrevida havia de provar…. a saltar des del catamarà!! Genial!!

D

 

Tornant a Port, es pot gaudir d’unes magnífiques vistes de Cambrils, del Port, del Far,… En fi, un punt de vista del port de Cambrils preciòs!

18

 

F

 

 

Gràcies a CatAvenure vam passar un dia molt maco al mar!

 

03

 

Related Articles

Add commentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *